top of page
Producător:Passopisciaro
​
Regiune:Sicilia
​
Țară:Italia
​
Volum sticlă:750ml
​
Tip:Sec
​
Culoare:Roșu
Alcool:15.5%
​
PotenÈ›ial de învechire:4 - 10 ani
​
Strugure:Nerello Mascalese
​
Recomandări gastronomice:hamburger, paste, ragu
​
Decantare:1h
​
Temperatură servire:15 - 18°C
Vizual
Rosu rubiniu, cu irizatii visinii.
​
Gustativ
Arome de flori si fructe rosii, cu note de condimente dulci. Echilibru desavarsit dat de prospetimea din aciditatea ridicata si taninurile coapte si fine.
​
Olfactiv
Arome complexe de flori, fructe rosii si negre, condimente mediteraneene si note de piele.
​
Vinificare
Fermentare alcoolica 15 zile in inox si maturare 18 luni in butoaie mari de stejar.
bottom of page